Galerija

Evropski gradovi

Mozaik tours vam pruza mogucnost da posetite najlepse evropske gradove na nacin koji vi zelite, autobusom, avionom ili  sopstvenim prevozom.
Organizovano ili individualno upoznajte Pariz- grad svetlosti i umetnika,  uzivajte u romanticnom Rimu, glamuroznom Milanu, posetite Bec - grad valcera, anticku Atinu, magicnu Barselonu, Madrid, Lisabon i mnoge druge evropske destinacije.


RIM je glavni grad Italije i pokrajine Lacio, vecni grad, grad na sedam brezuljaka. Posetite: Piazza Navona, Piazza Popolo, Španske stepenice, Piazza Venecija (najveći a možda i najlepši trg), kao i Trg Svetog Petra u Vatikanu.  Nikako ne propustite neverovatno oslikanu tavanicu Sikstinske kapele, delo ruku neprevaziđenog Mikelanđela.
Obiđite park oko Ville Borghese, koji je jedan od najlepših.
Svakako ne zaboravite da ubacite novčić u Fontanu di Trevi, „fontanu ljubavi“, jer to po rimskoj legendi znači da ćete se vratiti. Ako ubacite dva, nova ljubav je na pomolu, dok će vam tri novčića, navodno, osigurati brak ili razvod. 

BEČ  je veličanstven grad, s divnim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovo ćete uživati u fascinantnoj privlačnosti ovoga grada.
Za Beč se može reći da je veliki poliglot. Tu ćete sresti ljude iz raznih zemalja sveta.
Katedrala Sv. Stefana u kojoj se venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj gard može da ponudi.